poniedziałek, 24 stycznia 2011

Valet av befälhavaren

Budgivning kandidater fortsätter. Allt tyder på att besättningen kommer att ha ett begränsat utbud. Den första av de två ledande läger har redan iscensatt sin kandidat. Troligtvis, beslöt han en av två kandidater från det andra lägret - var och en av dem bra, men hur bra är fienden vet bättre. Vem väljer lagkaptenen? Vilken av dem kommer att skickas säkert och till målet?

czwartek, 13 stycznia 2011

Komplimang

Detta lilla nöje idag för mig var helt slumpmässig konversation med en utländsk kvinna att trimmas sig väl kunna uppskatta min stil. Det senare bara inte förefaller mig vara något märkligt, men jag gillar alla, det är skönt att höra jag var helt uppriktig komplimang på sin adress. Även lite med tanke på den situation blandades.

wtorek, 11 stycznia 2011

Vad är det för fel på mig?

Sedan barndomen var jag så orolig att allt skulle men på något sätt, är jag nu studerar första året, känner jag mig ensam, som nyligen gjorde slut med mig flicka, på universitetet Jag gör dålig vetenskap kommer inte nei vet jag varför mina föräldrar är utomlands, när jag får hem för att träffa vänner, jag känner mig tom, jag nyligen var med sina föräldrar på semester och precis som jag lämnade allt började falla sönder som jag har sagt att hon gjorde slut med mig, började jag oroa studera mer, / jag känner tom och jag har konstiga tankar. Jag ska tillägga att det är ingenting i det nya året jag inte går, bränner samma olyckor brutet finger i handen och den.